Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

50χρονο ο οποίος λίγο έλειψε να σκοτώσει ένα 19χρονο κορίτσι

"του Μανώλη Βάια
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή του νομού Σερρών, για να εντοπίσει έναν 50χρονο ο οποίος λίγο έλειψε να σκοτώσει ένα 19χρονο κορίτσι μαχαιρώνοντάς το αλλεπάλληλες φορές, επειδή αρνήθηκε τον έρωτά του!

Τυφλωμένος από ερωτικό πόθο για την 19χρονη, την οποία παρενοχλούσε εδώ και πολύ καιρό, το βράδυ του Σαββάτου ο δράστης πήγε στο σπίτι της στο Παραλίμνιο των Σερρών αποφασισμένος για όλα. Όταν εκείνη τον απέρριψε για μια ακόμη φορά, έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά στα πόδια, το στήθος και την κοιλιά!

Μόλις είδε την κοπέλα να πέφτει αιμόφυρτη στο δάπεδο, ο 50χρονος το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. Το θύμα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, καθώς τα πολλαπλά τραύματα που έφερε ήταν επιφανειακά.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη στο σπίτι του στις Σέρρες και στις κατοικίες συγγενικών του προσώπων, όμως δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν αφού κρύβεται μέχρι να περάσει το αυτόφωρο. Ωστόσο, ο φόβος να επιχειρήσει και πάλι να σκοτώσει την 19χρονη, έκαναν τους αστυνομικούς να της παρέχουν συνεχή προστασία μέσα στο νοσοκομείο."
Πηγή: http://www.protothema.gr/content.php?id=50634&category_id=31

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου